Atlas Gezondheid

Atlas Gezondheid in Beeld

Atlas Gezondheid heeft de visie om bij te dragen aan een gezonde samenleving. Dit doen we door kwalitatief hoogstaande gezondheidzorg aan te bieden, bestaande uit chiropractie en fysiotherapie gecombineerd met fitness, personal training, massage en yoga.

Ons streven is om mensen te helpen om de drie belangrijkste stressoren in hun leven aan te pakken, namelijk: chemische, fysieke en emotionele stress. Het behandelplan is gericht op pijnvermindering, functie herstel en lifestyle development.

Onze mooie en veelzijdige praktijk in Houten is gevestigd aan de Kruisboog 26. Daarnaast hebben we twee grote vestigingen in Gorinchem, en Dordrecht. Vanaf begin september is er een nieuwe massagetherapeut en personal trainer bij. Ons team is complementair aan elkaar en ondanks andere werkmethodes is het gezamenlijke doel gericht op het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelen met de patiƫnt. We streven ernaar om dit geweldige aanbod in de nabije toekomst nog verder uit te bouwen.

Wij bieden de inwoners van Houten de mogelijkheid om op een unieke manier aan de slag te gaan met hun gezondheid en leefstijl. We maken hierbij gebruik van moderne en effectieve scan- en diagnostische en behandelingstools. We nemen de mensen van Houten graag bij de hand om de weg naar een gezonde en gelukkige levensstijl in te zetten.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat Altas Gezondheid jouw kan bieden?

Website Atlas Gezondheid