JDB FIT

Samengevat is onze bijdrage dat we echt een hart hebben voor Houten. Het zou geweldig zijn als we een bijdrage mogen leveren aan een gezondere levensstijl voor zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Houten.

Wat is jullie gezonde voorbeeld en wat willen jullie hiermee laten zien?

Het gezonde voorbeeld van JDB FIT is dat de voedingsschema’s zijn gebaseerd op minder calorie-inname om af te vallen, maar wel voldoende eetmomenten waardoor men op een gezonde manier kan afvallen. Daarnaast biedt JDB FIT de mogelijkheid om ook personal training te krijgen, of kunnen we advies geven hoe je het beste meer kunt bewegen. Wij willen laten zien dat afvallen en meer bewegen niet moeilijk is, als je weet waar je moet beginnen.

Wat zijn jullie doelen voor het komende jaar?

De doelen voor het komende jaar zijn zoveel mogelijk inwoners uit Houten en andere inwoners uit de regio gezonder, vitaler en fitter te krijgen. Daarnaast zou het mooi zijn als we in de gemeente Houten mensen in verbinding met elkaar kunnen brengen door middel van samen meer te gaan bewegen.

Wat willen jullie als partner meegeven aan de inwoners van de gemeente Houten?

Als partner willen wij meegeven dat je er niet alleen voor staat. Ga met elkaar het gesprek aan en durf om hulp te vragen als het gaat om je eigen gezondheid of die van je naasten. Samen sta je sterk.

Meer weten?

Website JDB FIT