Juffrouw Rood

Voor een gezonde dosis inspiratie

Gezondheid is één van mijn favoriete onderwerpen om over te schrijven. Er is zoveel over te vertellen. Het leukste vind ik dat iedereen er op een eigen manier invulling aan geeft. En hoe ze dat doen, dat leg ik vast in een verhaal. Om vervolgens anderen mee te inspireren.

In opdracht van Healthy Houten schrijf ik artikelen over de thema’s benoemd in het leefstijlakkoord. Verhalen van mensen uit de gemeente Houten die anderen op een positieve manier aan het denken zetten. Zoals Cedric die een uniek inkijkje geeft in de wereld van games en gamen. Of de 78-jarige meneer Rios die iedere dag, weer of geen weer, erop uit trekt naar Nieuw-Wulven om fit te blijven. Of loco-kinderburgemeester Renske die zich inzet voor meer speelruimte, ook voor minder valide kinderen. Nieuwsgierig naar deze en meer verhalen? Lees meer op de nieuwspagina

In 2023 blijf ik je inspireren met verhalen van mensen uit Houten. Mensen zoals jij en ik. Hoe pakken zij het aan als het gaat over hun gezondheid? Of dit nu over voeding, beweging, zingeving of geluk gaat. Een gezonde keuze begint bij jezelf.

Gezonde groet,

Claudia Verbree

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op  hun website.

Website Juffrouw Rood