BeeWeet

Gezonde voeding, beweging en training horen voor mij bij een gezonde leefstijl. Vanuit die gedachte ben ik gestart met mijn bedrijf: BeeWeet “Weet wat je eet en beweeg”. Ik ben Babette Galjart, woon in Houten en ik werk als Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Life Coach.

Als gewichtsconsulente begeleid ik mensen op het gebied van voeding. Dit doe ik niet met een dieet, maar door het aanleren van een eetpatroon waarin een goede balans is tussen gezond eten en genieten. Ik geef geen standaard eetschema, want ik wil dat mensen die bij mij in de praktijk komen echt leren wat nu precies gezonde voeding is en waarom je lijf dat nodig heeft. Op die manier heb je geen tijdelijke verandering, maar zie je echt een verandering op het gebied van leefstijl.

Als Personal Trainer geef ik zowel 1 op 1 training als groepslessen. Ik bied Fit in het Park en Powerwalktrainingen (lopen op een stevig tempo) aan. Als trainer vind ik het belangrijk dat sporters zich welkom en veilig voelen tijdens de trainingen en op hun eigen niveau worden uitgedaagd. Ik vind dat iedereen die wil sporten ook lekker mee moet kunnen doen, ongeacht niveau of eventuele lichamelijke klachten (denk aan reuma/osteoporose). Er wordt hard gewerkt tijdens de trainingen, maar er is ook altijd ruimte voor gezelligheid. Tijdens de trainingen sporten mensen van alle leeftijden (nu tussen de 23 en 75 jaar oud) samen. Ik vind die diversiteit ook belangrijk en dat is ook kenmerkend voor sporten: het verbindt.

Mijn doel is om inwoners van Houten te laten ervaren hoe ontzettend leuk het is om buiten te sporten en dat lekker en gezond eten heel goed samen gaat.

Meer weten?

Wil je meer informatie over voedingsadvies of je aanmelden voor een gratis proefles? Een sporttraining op het werk of een workshop gezonde voeding op school?

Neem dan contact met mij op via info@beeweet.nl of 06-44227469.

 

Website Beeweet