Remies Coaching & Leefstijl

Ervaar jij weleens gedoe?

Er gebeurt veel als je tussen de 25 en 35 jaar bent. Je bent aan het opstarten met een gezin, bedrijf of baan. Kiest een studie of koopt een huis. Je neemt op deze leeftijd regelmatig beslissingen die invloed hebben op de rest van je leven. Het valt niet mee om alles op elkaar te laten aansluiten. Om balans te vinden. Daardoor kun je je vermoeid of prikkelbaar voelen. Niet lekker in je vel of zelfs tegen een burn-out aan zitten. Remco Jacobs is (leefstijl) coach en helpt je weer op weg.

‘Ik kan’ in plaats van ‘ik moet’ is het uitgangspunt van de coaching. Het leven biedt zoveel kansen, maar een negatief zelfbeeld of overtuiging over jezelf kan je in de weg zitten. Samen met Remco ga je aan de slag met je doelen. De basis van de coaching is NLP. Vanuit een positieve invalshoek bekijk je wat je mogelijkheden zijn.

Moonshot: motivatietraining voor jongeren

Speciaal voor jongeren in de leeftijd vanaf 14 tot 20 jaar is er een training ´omgaan met prestatiedruk´. Tijdens deze groepstraining voor maximaal 6 deelnemers leer je onder andere zelf regie te nemen, te durven voelen en vertrouwen te hebben in jezelf. Afhankelijk van de uitkomst kan een individueel traject gestart worden.

Familie- en systeemopstellingen

Als je steeds weer in patronen terecht komt, waarbij je geen idee hebt waarom het jou (alweer) overkomt, kan het zijn dat je iets meedraagt wat niet bij jou hoort. Iets wat generaties terug in je familie voorkwam. En jij nu met je meedraagt. Met een familie- of systeemopstelling kunnen we dit opnieuw ordenen en kun je loslaten wat niet van jou is.

Leefstijlcoach

Daarnaast is Remco leefstijlcoach. Een leefstijlcoach is jouw gids als je je dagelijkse gewoontes wilt veranderen. Als je meer energie wilt, wil afvallen of minder last van stress wil hebben.

Een leefstijlcoach vertelt je niet wat je moet doen, maar gaat samen met jou op zoek naar wat jij kunt en wilt veranderen op allerlei vlakken van leefstijl. We gaan op zoek naar jouw motivatie zodat je dit nieuwe gedrag blijvend vol kunt houden.

De kracht van het Healhy Houten netwerk

Door het uitwisselen van kennis, versterk je elkaar. Daarom is Remies aangesloten bij het Healthy Houten netwerk. Mentale gezondheid is één van de speerpunten van het leefstijlakkoord van de gemeente Houten. In iedere leeftijdscategorie, dus ook jongeren.

logo remies

Nieuwsgierig geworden en meer weten?

Check remies.nl
Of neem direct contact op:
06 255 17 016  
remco@remies.nl

Website Remies Coaching & Leefstijl