Remies Coaching & Leefstijl

Vanuit een NLP en evidence-based gedachte wil ik (jong) volwassenen helpen bij het doorbreken van belemmerende patronen. Er zijn op het gebied van mentaal welbevinden nog (te) veel taboes. Deze wil ik, samen met eventuele partners, bespreekbaar maken en zorgen dat (jong) volwassenen de handvatten krijgen om sterker in zichzelf te staan. Dit in combinatie van bewegen, bij Remies Coaching & Leefstijl geloof ik in het hand in hand gaan van bewegen en mentale ontwikkeling, samen bereiken we meer dan alleen.

Doel(en) van komend jaar:

Het komende jaar staat in het teken van ontwikkeling, als partner van Healthy Houten en ook als organisatie. Naast het beweegdeel wat al zeer goed belicht wordt bij alle partners wil ik dit jaar de verbindende factor worden tussen het beweegdeel en het mentaledeel van Healthy Houten en de inwoners in het algemeen.

Wat geef ik als partner mee:

Alles wat je nodig hebt, om de verandering door te voeren die je wilt, heb je al in huis! Samen gaan we op zoek naar wat jij allemaal kan, in plaats van wat je allemaal moet. Je bent niet alleen, durf te zeggen: Ik heb het even moeilijk, of Ik weet het even niet. In Houten is er dan altijd iemand waar je terecht kan.

logo remies

Meer weten?

Meer weten of Remies Coaching & Leefstijl? Ga naar de website.

Website Remies Coaching & Leefstijl