Your personal training

Investeer in je gezondheid!

Soms heb je een ‘stok achter de deur’ nodig om die stap naar een gezonder en fitter lijf te nemen. Die stok is Your Personal Training. Hét platform waar de beste trainers jou helpen met het behalen van je doelen. Zij zijn jouw trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’. Dus stop met het verzinnen van excuses en uitvluchten en investeer in je gezondheid. Je bent het waard!

Your Personal Training is gevestigd in Sport en  gezondheidscentrum The Dome in Houten.  De trainers bij Your Personal Training zijn specialisten met passie voor het vak. Alle trainers zijn gecertificeerd met extra (para) medische scholing of bijvoorbeeld als voedingsdeskundige. De trainers motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen.

Naast de één-op-één trainingen kun je samen trainen als duo, bijvoorbeeld met je partner of beste vriend(in), of deelnemen aan small group personal trainingen. In een groep van 6 tot 10 personen train je onder begeleiding van een vaste Personal trainer aan kracht en conditie.

Vanaf januari 2023 wordt het aanbod verder uitgebreid met Pilates lessen en 3 x per week een ‘open Gym ‘, waar je vrij kunt trainen onder toezicht van een (personal) trainer. Tijdens die training is er altijd een zogenoemde W.O.D. (Workout of the Day) waar je kracht en conditie oefeningen kunt volgen volgens een afwisselend schema. Sinds kort worden er zelfs Salsa lessen gegeven!

Kickboxing Houten

Naast personal training kun je gaan Kickboksen of een van de bokszak circuit trainingen volgen.

Jeugdtraining

Er zijn jeugdlessen Kickboksen vanaf 6 jaar en Fitness groepslessen vanaf 12 jaar.

Meer informatie?

Your Personal Training gelooft in het bundelen van krachten. Daarin zoeken we verbinding met andere partijen die dezelfde doelen nastreven. Healthy Houten is een prachtige toevoeging daarop qua samenwerking.

Mail naar info@yourpersonaltraining.nl

Ga naar de website