Open Inspiratie Avond 21 februari: “Verhoog je eigen energie”

Wil jij in 2023 ook verbinden met anderen die geïnteresseerd zijn in het werken met energie? Mensen ontmoeten die werken met de kracht van eigen (lichaams)energie en positieve gedachtes? En zo je eigen energie, maar ook die van je omgeving verhogen?
Kom dan naar een van de gratis inspiratie-avonden.

"Wat is het toch fijn om weer bij je te zijn geweest. Niet alleen voor de balans, maar ook om gewoon lekker te kletsen over hoe bijzonder en krachtig je eigen energie en gedachtes zijn."

Een uitspraak als deze hoor ik vaak na een balans. Maar ook buiten mijn praktijk spreek ik regelmatig mensen die het fijn zouden vinden om andere mensen te ontmoeten die geinteresseerd zijn in energiewerk, maar ook in bijvoorbeeld de kracht van positieve gedachtes op je gezondheid en welzijn.

Om die verbinding en ontmoeting in 2023 mogelijk te maken organiseer ik elke 3e dinsdag van de maand een gratis inspiratie-avond. Voor iedereen die geinteresseerd is in energiewerk in de breedste zin van het woord (ok, we gaan het niet over windmolens hebben, dus ook weer niet te breed).

En of je nou al jaren werkt met energie of gewoon alleen maar nieuwsgierig bent naar wat bijvoorbeeld "je zelfherstellend vermogen van je lichaam" is: je bent welkom. Deze avond is vooral om te ontmoeten en kennis te delen. Daarnaast gaan we oefeningen doen uit onder andere kinesiologie om direct te ontspannen en onze eigen energie te verhogen. Om zo met elkaar te verbinden en de energie in en om Houten te verhogen!

De eerstvolgende avond is op dinsdag 21 februari 

Ik zie je graag dan!

Warme groet, Esther

Meer informatie en inschrijven